Mofturi, "fite", micute obsesii...-20
- april sunset
- Insomniac member
- De la: Paradisul femeilor
- Inregistrat: 2008-12-28
Re: Mofturi, "fite", micute obsesii...
nu suport goangeleeeee si parca "ma urmaresc". unde am stat 2 ani, mi-a trebuit 1 ca sa scap de gandacii de bucatarie. acum m-am mutat si ma lupt cu jegurile alea verzi si maro de put mi-e frica de tot ce se taraste, tip, ma matzai, sar intr-un picior am vreo 7 moarte bagate prin colturi pt ca mi-e frica sa le iau cu matura sa le arunc
nu suport buretii de bucatarie pt spalat vase imbibati cu apa mooor cand merg la bucatarie (e comuna) si vad chiuveta plina de ei imputiti de la cata apa au absorbit. mi-am cumparat unul numai al meu si-l tin inchis in dulap tot legat de bucatarie: aveam vasele in chiuveta, ma pregateam sa le spal si vine una (curatase cartofi) si se spala pe maini peste vasele mele si dupa ma intreaba daca ma deranjeaza...pai ce r***t mai era sa iti zic? si daca ziceam, mai conta? am frecat vasele alea apoi de mi-au iesit ochii, desi fata era curata pe maini, ca se spalase inainte cu sapun, doar s-a clatit, dar tot am zis ca mor acolo
la capit "mofturi": mananc carnati, mititei, salam, dar cand vad un fir (la propriu) de grasime intr-o bucata de carne mi se intoarce si nu ma ating de farfurie e pe fond psihologic, dar pt ca inca nu am depistat cauza, numesc asta "moft"
V., soarele si luna
- Miss_B
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-11-07
-nu suport sa vad un fir de par in mancare,imi piere pofta instantaneu! -nu suport sa fie urina pe capac la WC -nu mananc niciodata varza de la sarmale -nu-mi plac persoanele insistente sau cicalitoare si persoanele carora le imprumuti bani,dar uita sa ti-i mai dea,trebuie sa te rogi tu de ei -nu suport pupincuristii si fatarnicii,ii exclud din start odata ce i-am "mirosit" -nu suport persoanele care tusesc fara sa isi puna mana la gura,ci direct in fata mea -cand merg la o toaleta publica,ma dezinfectez excesiv:spalat pe maini,servetele umede,apoi gel antibacterian etc etc (ca sa nu mai vorbim ca nu ma asez niciodata pe un wc public,chit ca il dezinfectez sau pun hartie,este exclus) -inainte sa ies din casa verific daca am inchis gazul si apa de vreo 4-5 ori -urasc liftul,prefer scarile oricand,asa ca il evit mereu, chit ca am de urcat si 10 etaje -ma spal pe maini de cel putin 10 ori/zi -nu suport sa am parul gras si nici sa vad persoane cu parul nespalat,uleios sau cu matreata,bleax -beau zilnic ceai verde,uneori cu lapte;daca nu beau,nu ma simt bine,ca si cum ceva ar lipsi
Mai sunt multe,dar nu-mi vin toate acum.Revin eventual
- Mentirosa
- New member
- Inregistrat: 2012-07-29
Ce misto e topicul asta. Cand o sa am timp, o sa citesc mai multe pagini.
Eu urassssc sa mananc mar sau inghetata sau acadea si sa vina cineva sa-mi zica sa-i dau ca-i este pofta. Mi se apre foarte dezgustator sa-i ramana saliva pe mar/inghetata etc si-apoi eu sa mananc in continuare ca si cum nimic nu s-a intamplat.
Inainte sa-mi pun ceva in cana/farfurie, o miros, si daca simt ceva neplacut ma enervez si ma duc s-o scufund in apa si mult detergent de vase. Am un fix serios cu chestia asta.
Ma enerveaza s-aud cum isi pocnesc unii oameni degetele.
Ultima oara a fost editat de Mentirosa (2012-10-17 20:24:02)
- eva_an
- Full member
- Inregistrat: 2012-01-08
-mie nu imi place sa beau din aceeasi sticla cu toata lumea(suc ,apa sau ce o fi) -nu suport paharele din plastic,mi se pare ca se vor sparge in orice moment -dc iarna nu dorm cu sosete in picioare imi este frig(oricata caldura as avea) -desi e cald afara eu port maneca lunga(sunt destul de friguroasa) -nu manac salam sau crenvusti,carnati sau orice contine grasime -mereu oriunde stau(autobuz/tren)trebuie sa stau la geam -aman mereu diverse lucruri iminente...... -dc nu dorm intre 23-24 devin nervoasa -nu pot sa dorm dc nu am liniste deplina -nu suport sa merg cu autobuzul,cand am putin de mers si nu ma grabesc merg pe jos,dc este o distanta mai mare iau un taxiu-imi cheluiii baniii pe toate prostiiile posibile si imposibile,apoi ma plang ca nu am baniiii(desi realizez ca ceea ce fac nu este bine) -am o gramada de seriale la care ma uit( gen dexter...criminal minds)mereu imi notez undeva ce ep am vazut,,,, -nu imi place sa vad un film de doua ori - nu imi place sa merg intr-un loc de doua ori pe zi -nu imi place sa merg sa ma uit prin magazine.dc nu am nimic in portofel nu intru -nu suport cand mama alui meu il alinta cu apelative ca iubire"si altele....mi se pare scarbossssssss(bine nu de fata cu mine,ci cand vb la telefon) - nu imi place sa ma las asteptata mai bine ajung mai devreme decat mai tarziu -nu imi place sa plec fara sa manac de dimineata,,,, -
Ultima oara a fost editat de eva_an (2012-10-17 20:34:00)
You came to see the mobscene I know it isn't your scene It's better than a sex scene and it's So fucking obscene, obscene, yeah
- Johanne
- Platinum member
- Inregistrat: 2012-01-12
Mie nu imi place asa:
sa mi se spuna ce sa fac si cum nu-mi place sa imi dai sa indeplinesc o sarcina si apoi sa imi iei treaba din mana nu-mi place atunci cand cineva ma vorbeste pe la spate si mai face si in asa fel incat sa aud nu-mi place sa ma iei peste picior nu-mi place sa se faca misto pe o problema pe care o am nu suport sa ajut pe altii si apoi sa-mi intoarca fundul
nu imi place sa raman datoare la cineva nici macar cu 1 ban nu suport persoanele false,ieftine si fetele care se cred mai mult decat pot fi
Ultima oara a fost editat de Johanne12 (2012-10-17 20:40:13)
Two souls don't find each other by simple accident
- cinderela
- Hero member
- De la: Oradea
- Inregistrat: 2008-03-26
*nu mananc: ciorba de burta, carne grasa, ardei umpluti, branza de burduf, si altele care nu imi amintesc acum *mereu gust laptele/branza/smantana inainte sa mananc/beau...sunt fitoasa cu lactatele *nu ma deranjeaza firul de par in mancare dar nu suport sa mi se puna mancare in farfurie...eu stiu cat vreau sa mananc *daca sunt racita si imi curge nasul il suflu cat pot de incet si silentios daca sunt la ore ca sa nu deranjez si astept cu suflatul zgomotos pana ies in pauza, dar ies din sala...mi-e rusine sa fac zgomot sufland nasul si nu suport cand altii fac asta *nu suport cand fac criza de fiara *nu suport sa se dea cineva la mine si sa isi puna mainile pe fata mea *nu suport libidinosii, laudarosii, mincinosii, prefacutii, etc *ma irita cadrele didactice care nu isi cunosc materia dar au pretentia ca eu sa stiu, cand nici macar sa predea calumea si sa iti explice cand intrebi ceva nu e in stare *nu suport cand pr-meu e nervos si iritat si se umfla in pene pentru nimicuri *nu suport sa mi se inchida telefonul in nas *ma irita la culme copii care plang de ciuda ce au in ei si se da cu fundul de pamant *ma enerveaza sa fie chiuveta plina de vase nespalate cand ajung acasa *nu imi plac fetele care isi lasa parul murdar/unsuros si cum o fi pe spate...mai ales cand e lung...macar sa il prinda in coada daca nu ii instare sa il spele *nu suport gandacii...mi-e frica de ei si daca "vine spre mine" incep sa tip *dorm cu sosete chiar si vara...exceptie cand mi-e atat de cald incat nu pot adormi si atunci le dau jos dar de cele mai multe ori le iau inapoi noaptea *mereu umblu cu maieu iarnaa...nu suport sa simt frig la spate
ar mai fi cred...mai scriu pe parcurs...deja ii f mult si asa:)))
'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together... ...
- astera
- Full member
- Inregistrat: 2007-04-16
-nu suport cand cineva ma contrazice desi stiu ca am perfecta dreptate. mi se pare ca nu imi acorda incredere. -nu adorm decat cand e liniste, si ascund toate ceasurile, pentru ca uneori mi se pare ca le aud ticait-ul si celor de mana. -nu suport cand aud pe cineva ca spune" sa moara familia mea, sa moara mama! " ; pe bune? -nu imi plac copiii, indiferent de varsta, care nu isi respecta bunicii, nu ii pretuiesc, nu ii viziteaza macar; -verific aragazul, apa, usa sa fie incuiata, de cate trei ori inainte sa ma culc( incerc sa scap de obiceiul asta); -mi se pare de multe ori ca e cutremur si ma sperie gandul; chiar si noaptea ma trezesc uneori cu acest sentiment ca a fost/ e cutremur; -imi place sa fie mereu curat; uneori chiar exagerez, uneori mai lenevesc si eu; si atrag mereu atentia celor care nu respecta eforturile mele in acest sens ; uneori acest lucru ma enerveaza si pe mine; -nu imi plac prea mult comentariile de genul: cat esti de slaba!, mai ales de la o persoana care e mai plinuta sa zic asa; -nu suport, efectiv, sa vad pe strada barbati care se scarpina nu stiu pe unde; scarbos, scarbos! -imi place sa fiu alintata, si sunt; sunt iubita, uneori cred ca mai mult decat merit; -Sunt rea in general, ma si enervez repede; -imi iubesc foarte foarte mult familia, locul in care m-am nascut, satul bunicilor; lista continuaaaa........................
Ultima oara a fost editat de astera (2012-10-18 21:13:00)
- jeannie
- Addicted member
- Inregistrat: 2010-07-13
april sunset a scris:mi-e frica de tot ce se taraste, tip, ma matzai, sar intr-un picior
idem
- Toriana
- Sr. member
- Inregistrat: 2010-10-18
- ma spal pe maini de multe ori pe zi; - vad microbi peste tot si simt nevoia sa spal/dezinfectez. Nu e chiar o tendinta exagerata, dar spre deosebire de altii cred ca sunt mai ciudata la partea asta; - nu-mi place dezordinea si asez obiectele mereu in acelasi loc in care au fost, asta pana hotarasc sa mai schimb cate ceva prin camera/casa. - am nevoie de multa intimitate, imi place sa petrec timp si singura; - am momente cand nu suport sa ma atinga cineva; - sunt obsedata de timp, calculez tot timpul cat fac pe un nou drum/traseu sau cat imi ia o activitate. Nu suport sa stau degeaba cateodata, simt ca pierd timp pretios. - vorbesc/stau cat mai putin cu persoane care nu-mi plac, daca simt ca au energie negativa le indepartez. - si simt ca am facut o mica manie si cu mancarea, gen sanatos vs nesanatos. Dupa mine nu e ceva exagerat, adica mi se pare normal sa ma intereseze ce bag in gura, dar vad ca unii n-au niciun stres. - ma enerveaza oamenii aerieni, prea visatori, optimistii incurabili, oamenii care iti lasa tie activitatile lor pt ca nu le place munca.
cam atat. Mie mi se pare ca sunt ok, nimic care sa ceara internare.
Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.
- jeannie
- Addicted member
- Inregistrat: 2010-07-13
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
brrrr ce ghinion ai!
- OneOnly
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-07-14
They can because they think they can.
- heart_beat
- Insomniac member
- De la: ♫
- Inregistrat: 2009-12-18
- anamarya
- New member
- Inregistrat: 2010-04-12
- nu imi place sa dansez - cand trebuie sa dorm nu suport nici cea mai mica lumina - nu imi place sa stau singura in casa - nu pot sa mananc singura - ma zgarie pe creier zgomotul rezultat la mancatul unui mar sau ceva crocant (de catre cineva)atunci cand e liniste -nu imi place ca vasele sa stea prea mult in chiuveta cand cineva tipa la mine incep sa plang
- eva_an
- Full member
- Inregistrat: 2012-01-08
nu suport sa am ceas de perete in camera
You came to see the mobscene I know it isn't your scene It's better than a sex scene and it's So fucking obscene, obscene, yeah
- pinkyutza
- Hero member
- De la: ♥
- Inregistrat: 2013-05-22
Fiametta a scris:piie a scris:Imi place topicul asta Cred ca marea majoritate a cunostintelor mele la inceput ziceau despre mine ca sunt tare fitoasa (ce cuvant urat), dar nu e deloc asa am o lista luuunga: - ma spal exagerat de mult pe maini si ii pun si pe cei din jur sa faca asta - nu suport sa-mi puna cineva mana pe fata - trebuie sa miros mereu bine - urasc sa-mi ceara cineva vreo haina de imprumut - nu beau apa decat dupa fratior - nu mananc decat ceea ce gateste mama si bunica - imi dau ochii peste cap daca nu-mi convine ceva (fara sa vreau:|) - imi musc buzele daca am emotii - imi pregatesc intotdeauna hainele de seara, daca nu arat fix cum vreau ma simt naspa toata ziua - daca am vreun cos sau ceva ce sa iasa in evidenta in mod negativ nu am chef de nimic - mi-e foarte frica de cainii vagabonzi - nu-mi plac florile - urasc sa fiu controlata - am un somn f usor, ma trezesc din orice etc.
Parca m-ai descris pe mine.
Si pe mine
- mihaela2289
- Hero member
- Inregistrat: 2006-09-18
urasc sa ma trezesc brusc, de aceea pun mereu ceasul cu o ora si ceva inainte de a ma trezi si dau amanare cate 5 min pana consider eu ca am timp sa ma spal, imbrac machiez si plec. daca ma trezeste cineva sau ceva brusc sunt nervoasa toata ziua si spre seara ma doare capu de nu trece cu nimic..ceea ce ma face si mai irascibila urasc tot ce zboara si se taraste, nu suport nici macar fluturii. singurele exceptii: ramele si viermusii ca doar sunt pescarita ( ) si trebuie sa le pun in ac urasc sa pun mana pe ceva ud (gen burete, servetel, carpa), mi se face o sila de nu mai imi vine sa mananc toata ziua. urasc maxim sa mi se ia din tigarile din pachet, fara sa mi se spuna macar.. nu am niciun stres sa dau si tot pachetul cuiva care vrea sa fumeze, dar nu lua singur nu-mi place sa fiu intrebata de n ori daca mi-e foame sau vreau sa mananc...cand vreau eu mananc, nu trebuie sa insisti urasc sa fiu stropita pe strada de masini ai caror soferi trebuie sa circule cu 70 km/h pe o straduta ca sa ajunga cu 2 secunde mai devreme in bulevard...unde oricum stau un minut pt a face stanga/dreapta... si ii injur maxim ca sunt niste nesimtiti ma enervez cand cate-un sofer "grabit" care mai vb si la tel trece la 30 cm pe langa mine desi sunt pe trecere... mereu imi oresc sa-l vada un politist si sa-l lase perpedes macar o luna nu-mi place sa aud televizorul din alta camera atunci cand dorm, daca e la mine in camera nu ma deranjeaza absolut deloc nu suport sa-mi aranjeze cineva lucrurile in camera, eu traiesc intr-o dezordine controlata, stiu toate unde sunt prin maldarul de hartii, haine, farduri, daca te-ai bagat sa le aranjezi, m-ai nenorocit, imi ia f mult sa le gasesc si ma enervez. valabil si pt locul de munca. si mai sunt multe de zis, dar momentan ma opresc aici.
www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!
- cleopatr@
- Full member
- Inregistrat: 2010-01-19
nu suport perdeaua netrasa la fereastra;ceasul sa ticaie in camera;si sa ma trezesc brusc
- Happylyka
- Full member
- Inregistrat: 2012-08-05
Am arahnofobie. Probabil daca o sa ajunga vreun paianjen pe mine (fereasca Dumnezeu) fac infarct in secunda 2 .
,,Eu nu sunt un corp care are suflet, sunt un suflet care are o parte vizibila numita corp."- Paul Coelho
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|